blaupunkt sa 2700 smart gsm draadloos alarmsysteem  thumbnail

blaupunkt sa 2700 smart gsm draadloos alarmsysteem

Published Apr 01, 22
2 min read

draadloos alarmsysteem collins

Ik besluit de bewegingsdetector in de hal te hangen bij de voordeur - alarmsysteem zonder meldkamer. Ik test het alarm dan ook maar meteen uit. Ik trek de deur achter me dicht en schakel het alarm in via de app. Nu het leukste gedeelte: de voordeur open doen en naar binnen sluipen - alarmsysteem zonder meldkamer. Oké, ik hoef natuurlijk helemaal niet te sluipen, want het is mijn eigen huis en het alarm gaat gewoon af, maar het is wel leuk.

Het geluidssignaal is , maar ik had het misschien nét iets luider verwacht. Uitbreiden met een sirene is dan ook een goed idee. Op verschillende websites wordt er aangegeven dat de sirene mee wordt geleverd, dit is niet het geval. De sirene koop je er los bij. Een ander voordeel van dit alarmsysteem is dat je afzonderlijk van elkaar in kunt stellen.

Gedurende de tijd dat ik het alarmsysteem in mijn bezit heb, zet ik hem vaker aan en elke keer werkt het allemaal naar behoren - alarmsysteem zonder meldkamer. Ook de bewegingssensoren bij de achterdeur doen goed hun werk en laten het alarm aanspringen bij de Kortom: voor wie een betrouwbaar alarmsysteem zonder compromissen zoekt, is dit systeem ideaal.Je hebt de mogelijkheid het systeem uit te breiden met de Eufy doorbell, meerdere camera’s en extra sensoren. Al deze elementen zijn prijsvriendelijk en . Je bedient dit alarmsysteem via de of via de knopjes op het bedieningspaneel. Er zijn bovendien geen maandelijkse bijkomende kosten: het bedieningspaneel slaat gegevens lokaal op (alarmsysteem zonder meldkamer).Je volgt de stappen op de app en het is zo gepiept. Je bedient het systeem . Op de app stel je de gevoeligheid van de bewegingssensoren in, de codes en verschillende profielen waardoor iedereen in het huis het alarmsysteem kan bedienen. Ik vond de installatie erg simpel en besloot de bewegingssensor in de keuken te hangen en de raammagneetjes op de ramen in de huiskamer (alarmsysteem zonder meldkamer).

Ik kwam langs de voordeur weer binnen. alarmsysteem zonder meldkamer. Er begon meteen een sirene te loeien: . Na het alarm opnieuw te hebben ingesteld, testte ik de achterdeur: en ja hoor, binnen een paar seconden klonk hetzelfde alarm weer. In beide gevallen kreeg ik bovendien ook een melding op mijn telefoon. Wel vond ik het geluidssignaal ; ik weet niet of ik er wakker van zou worden als hij in 's nachts af zou gaan.

draadloos alarmsysteem van Sitcon

Latest Posts

Alarmsystemen, Pagina 3

Published Jan 10, 24
4 min read

(7a5a) Alarmsystemen

Published Jan 03, 24
7 min read

Alarmsystemen Bedraad

Published Dec 30, 23
7 min read